HATAY / HASSA - Aktepe İlkokulu

May

23 MAYIS OKUL DIŞARIDA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEŞİTLİ OYUNLAR VE ETKİNLİKLER YAPARAK EĞLENCELİ DAKİKALAR GEÇİRDİLER.

May

Okulumuz 1/C Sınıf Öğretmeni Nesrin CANĞAZ´ın hazırlamış olduğu kutlama programı çerçevesinde veliler,öğretmenler ve öğrencilerimizin katılımı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü kapsamında ilçemizde düzenlenen ilkokullar arası resim yarışmasında 3.olan okulumuz 4/B sınıfı öğrencisi Semiha KÜÇÜK´ü kutluyor ,emeği geçen öğretmenimiz Erdem ÇATALKAYA ve öğrencimizin velisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.Başarılarının artarak devam etmesi dileklerimizle.

Ara

Hatay Halk Sağlığı Müdürlüğünün, sağlığın geliştirilmesi ve korunmasına yönelik 2018-2019 eğitim öğretim yılında uygulanması planlanan 60 ayını doldurmuş anasınıfı, ilkokul 1.2.3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik flor vernik uygulaması kapsamında 04/12/2018 tarihinde diş hekimi ve sağlık çalışanları tarafından okulumuz öğrencilerine flor vernik uygulaması yapılmıştır.

Kas

Sınıf öğretmenlerimiz Yusuf DÖNMEZ ve Cihat SEMERCİ’nin koordinatörlüğünde “Okul Öğrenci Meclisi Başkanlık Seçimleri” hazırlanan takvim doğrultusunda aşama aşama gerçekleştirilmektedir. Okulumuz 2,3 ve 4. sınıfları kendi şubelerinde sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde, 12-16 Kasım 2018 tarihleri arasında Sınıf temsilcisi seçimleri, şube öğrencilerinin katılımıyla “gizli oy, açık tasnif” usulünce gerçekleştirilmiştir. Sınıf temsilcilerini seçtikten sonra okul öğrenci meclis başkanı seçimi yapılmış olup 4/A sınıfından Sude KAHRAMAN Okul Öğrenci Meclis Başkanı seçilmiştir.

Kas

OKULUMUZ SINIF ÖĞRETMENİ SERPİL MERİH´İN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU 10 KASIM ATATATÜRK´Ü ANMA PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Kas

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Mehmet Durmuş DURU´nun hazırlamış olduğu proğram çerçevesinde Kızılay Haftasını etkinliklerle kutladık.

Kas

29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan bir anayasa değişikliğiyle Türkiye’nin yönetim biçimi Cumhuriyet olarak belirlenmiştir. Bunun 101 pare top atışıyla kutlanması aynı gün meclis tarafından kararlaştırılmıştır. Bizler de yeni Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş günü olan 29 Ekim’i her yıl ülkece coşku içinde kutlamaya devam ediyoruz.Türk halkı için Cumhuriyet Bayramı, milli birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın üst düzeye çıktığı milli bayramlarımızdan birisidir. Kurtuluş Savaşı’nın Türk milletinin zaferiyle sonuçlanmasının ardından ortaya çıkan yönetim boşluğunun kaldırılması amacıyla yeni bir yönetim biçiminin belirlenmesi şarttı. Mustafa Kemal ve arkadaşları yaptıkları çalışmalar sonucu Türkiye’ye yakışır yönetim şeklinin cumhuriyet olduğuna karar verdi. Nihayetinde 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet ilan edildi.

Mrt

Onlar tarihi kalemle değil, kanlarıyla yazdılar... 18 Mart Çanakkale Zaferini yürekten kutluyor Aziz Şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Hatay Halk Sağlığı Müdürlüğünün, sağlığın geliştirilmesi ve korunmasına yönelik 2017-2018 eğitim öğretim yılında uygulanması planlanan 60 ayını doldurmuş anasınıfı,ilkokul 1.2. ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik flor vernik uygulaması kapsamında 07/03/2018 tarihinde diş hekimi ve sağlık çalışanları tarafından okulumuz öğrencilerine flor vernik uygulaması yapılmıştır.

Mrt

Açılışa;  Hassa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk ÇİFTÇİ, Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abidin BAĞEKER, Aktepe Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Caner ÇOLAK, Aktepe Mahalle Muhtarı Mehmet DEMİRCİ, Çevre okulların İdareci ve öğretmenleri, Aktepe İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı ve Üyeleri ile birlikte çok sayıda Aktepe Mahalle Halkı Katılmıştır.

Ock

İlçemiz Toplum Sağlığı Merkezi personelleri tarafından 1.Sınıf öğrencilerimize "Okul Çağı İşitme Tarama Proğramı" kapsamında İşitme Taraması yapılmıştır.

Ara

Sağlık Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan ulusal aşı programı kapsamında; İlkokul 1. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimize 06/12/2017 günü Hassa  Toplum Sağlığı Merkezi Sağlık Personelleri tarafından DaBT-İPA (dörtlü karma) ve KKK (kızamık-kızamıkçık-kabakulak) aşıları yapıldı.Tüm öğrencilerimize sağlıklı,başarılı ve huzurlu yarınlar dileriz.