HATAY / HASSA - Aktepe İlkokulu

Ekm

Sayın Velilerimiz; 2022 - 2023 Eğitim - Öğretim yılı faaliyetleri ve öğrencilerimizin durumlarını görüşmek üzere 13/10/2022 Perşembe Günü, saat 14 : 00 ' da okulumuz B-BLOK Çok Amaçlı Salonunda genel veli toplantısı ve okul aile birliği üyelerinin seçimi yapılacaktır. Toplantıya katılmanızı önemle rica ederim. Caner ÇOLAK/ Okul Müdürü

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Bakanlığımız ile Türk Hava Yolları arasında yapılan görüşmeler sonucunda öğretmenlerimiz bu sene de indirimli seyahat etme imkânına kavuştu.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ve aileleri, Türk Hava Yolları TK iç hat seferlerinde (Anadolu Jet iç hat seferleri dahil), 20 Kasım 2017-24 Mart 2018 tarihleri arasında biletleme yapılması kaydıyla 20 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak direkt ve aktarmalı business ve ekonomi kabin seyahatlerde (promosyon ücret seviyeleri hariç) tek bir rezervasyon kaydında aynı soyada sahip en az 1 yolcu, en fazla 4 yolcu için rezervasyon yapılması şartı ile %25 iç hat öğretmen indirimi ile seyahat etmelerine olanak sağlandı.